Lijktransport vanuit Nederland

naar Kosovo, Macedonië, Albanië, Montenegro, Preshevo Valley, Sandzak etc.

Vervoer van de overledene naar de geboorteplaats

Een overlijden in het gezin betekent vaak een moeilijke situatie voor de nabestaanden. Naast verdriet is er ook druk vanuit de organisatie om het lichaam naar de geboorteplaats te brengen of om de laatste wens van de overledene (de overledene) te vervullen. De familie moet aan deze verplichting voldoen en wij zijn als bedrijf 24 uur per dag bereikbaar. Wij zijn gespecialiseerd in organisatie en transport binnen en buiten het land en kunnen u nauwkeurig advies geven over wat te doen bij overlijden.

We zijn te allen tijde telefonisch, schriftelijk of in een persoonlijk gesprek bereikbaar. Bij een plotseling overlijden bij u thuis dient u eerst de verantwoordelijke huisarts te informeren. Hij zal de dood bevestigen en een overlijdensakte afgeven. Als de overledene naar het buitenland moet worden vervoerd of uit het buitenland moet worden gebracht, adviseren wij u. We laten u zien welke documenten u nodig heeft voor elk land en staan ​​klaar om alles voor u voor te bereiden.

Ondanks het verdriet en de stress, moet het transport van het lichaam en een begrafenis onder tijdsdruk plaatsvinden.

Het is daarom erg belangrijk dat u onmiddellijk contact met ons opneemt, zodat we zo snel mogelijk kunnen beginnen met het voorbereiden van de documentatie, juridische en douaneprocedures voor de laatste reis van de overledene en dat hij zijn begrafenis op Geboorteplaats waar alle religieuze riten plaatsvinden.

Onze experts adviseren u of de carrosserie in een speciale auto of per vliegtuig vervoerd
moet worden.

Neem contact met ons op – wij nemen de complete organisatie en uitvoering van het transport tegen eerlijke prijzen over. Op verzoek organiseren we passende religieuze rituelen en respecteren we verschillende religies, nationaliteiten, overtuigingen en uw persoonlijke wensen.

Vereiste documenten

√ Paspoort of identiteitskaart van de overledene. voor ongehuwde of minderjarige personen: burgerlijke geboorteakte, voor buitenlandse Voor burgers is een vertaling vereist
√ Voor gehuwden: ook de geboorteakte en het familieregister (huwelijksakte).
√ Voor weduwen: de twee documenten voor gehuwden en bovendien de overlijdensakte van verschillende echtgenoten.
√ Voor gescheiden: geboorte- en huwelijksakte en bijbehorend definitief scheidingsbesluit.
√ Overlijdensakte (hypotheekakte). in het geval van overschrijvingen: details van het huisadres.

Veilig, snel en voordelig lichaamstransport van Nederland naar Kosovo, Macedonië, Albanië, Montenegro, Preshevo Valley, Sandzak en andere Balkanlanden.

Scroll to Top
Scroll to Top
Call Now Button