Dokumentet e nevojshme për transportin e kufomës jashtë vendit

Kemi nderin të marrim për sipër procedurat administrative për ju dhe të kujdesemi për të gjitha dokumentet

Lista e dokumenteve të rëndësishme:


✓ Pasaportë ose letërnjoftim i personit të vdekur.
✓ Për personat e pamartuar ose të mitur: çertifikatën zyrtare të lindjes, për shtetasit e huaj kërkohet përkthimi
✓ Për personat e martuar: gjithashtu çertifikatën e lindjes si dhe çertifikatën e martesës.
✓ Për personat e ve: çertifikatën e lindjes si dhe çertifikatën e martesës, gjithashtu edhe çertifikatën e vdekjes të bashkëshortit/es.
✓ Personat e divorcuar: çertifikatën e lindjes dhe të martesës dhe dekretin përkatës të divorcit.
✓ Çertifika e vdekjes e marré nga spitalo ose mjeku i familjes.
✓ Autorizimi – mundeni ta bëni online. (më shpejt)

Ne kemi nevojë për një autorizim për ne që të jemi në gjendje të fillojmë me dokumente sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju lutemi  KLIKO KËTU  për të shkarkuar formularin.

Ne kemi nevojë për një autorizim për ne që të jemi në gjendje të fillojmë me dokumente sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju lutemi  KLIKO KËTU  për të plotësuar formularin online.

Transport i sigurtë, i shpejtë dhe me çmime të përshtatshme nga të gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal të Zi, Luginën e Preshevës, Sanxhak etj.

Scroll to Top
Scroll to Top
Call Now Button