Keni pyetje?

Na kontaktoni! Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë!

Keni një humbje në Familje - çfarë duhet të bëni?

Na telefononi menjëherë! Ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t'ju ndihmojmë me këshilla.
Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjatë përgaditjes së transportit të kufomës për në Mal të Zi, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Sanxhak etj.

Numrat e telefonit

DE +49 170 844 34 79
DE +49 211 385 368 78
NL +31 533 02 00 32
CH +41 44 585 25 31

Scroll to Top
Scroll to Top
Call Now Button